tirsdag 22. mars 2011

Mye som skjer om dagen ja!! MORO :D

Dagene er mildt sakt hektiske nå! Vi har valgt megler, og valget falt på Privatmegleren, men Morten Kvelland. Valget var egentlig lett da han gav oss best pakke løsning og virket som helt riktig person til å selge huset vårt. Han er vokst opp rett nedi gaten, så han kjenner område veldig godt også. Charlott og Tore skal også selge via Privatmegleren, og det var de som anbefalte han. Et godt valg for oss begge!
Med bursdager og visninger, jobb og Oslotur til helgen flyr dagene av gårde...
Noe jeg syntes er helt supert, for da går tiden frem til vi skal flytte inn i vårt nye flotte hjem så mye fortere!
På søndag var vi i bursdag til svoger Tore... Og de av dere som kjenner han, vet hvor utrolig hendig og flink han er! Så gaveønsket denne gangen var:
GLAVA!! (isolasjon) av alle ting..
De skal bygge hus og skal gjøre det meste innvendig selv så hva er vel mer fornuftig da enn å ønske seg litt isolasjon? Kjempe smart syntes nå jeg!

Resten av helgen ble brukt på mer rydding og vasking for å gjøre klart til visning som vi hadde igår! Dette var en privatvisning, ordinær fellesvisning blir neste onsdag, altså 30. mars.
Visningen igår gikk kjempe fint, et hyggelig ungt par som likte huset godt. De la inn et bud, men etter rådføring med megler bestemte vi oss for å vente å ha felles visning for det er så få hus på markedet nå at han  trodde vi kunne tjene på å ha flere på visning.
Det er jo klart det er litt skummelt også for budet lå godt over takst, og vi kan jo ikke vite om det blir bra på visning, men vi tar den sjangsen.
Litt dumpt er det jo også for de som så på huset var veldig hyggelige og hadde familie der oppe, men vi vil jo så klart ha mest mulig for huset så da blir det felles visning også håper vi på en skikkelig budrunde! Er de med på budrunden da kan det jo være de får huset allikevel!

Følg med i boligavisene og på Finn.no i morgen om du/ dere er intr, eller kjenner noen som er det!
Vi er ukens bolig i varden ..

Ellers er jeg bare glad om dagen! Solen skinner, temperaturen stiger, snøen smelter og våren er kommet!
I LOVE IT!!!!
(blir rett og slett litt våryr!)

3 kommentarer:

  1. Så flott blogg du har, blir spennende å følge med videre :)

    SvarSlett
  2. Takk :) Imorgen er det visning, gru/gleder meg! Jeg skal oppdattere :)

    SvarSlett
  3. Takk for at du er med på min giveaway ! :-) Ha en fin dag!

    SvarSlett

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers